Voorbehoud

Website disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door G4M en terwijl we ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, maken we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website. Alle vertrouwen gebaseerd op deze informatie is daarom strikt op uw eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle staan van G4M. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling.

Er wordt alles aan gedaan om de website up and running soepel te houden. Echter, G4M is niet verantwoordelijk en zal niet aansprakelijk gesteld kunnen worden als de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen die buiten onze controle liggen.